SaB cover

Vydanie január-február sa nesie v znamení Harmónie s okolím. Prečítajte si reportáže z výnimočných stavieb či interiérov, ktoré odzrkadľujú nielen svoje okolie, ale aj osobnosť majiteľov. Súčasťou sú aj témy o trendových kuchyniach, veľkom návrate textilu alebo využití XXL materiálov pri stavbe či rekonštrukcii.

 

Jednou z nosných tém vydania január-február je priestor kuchyne. Poradíme vám, ako z nej urobiť nielen miesto pre varenie, ale aj pre gastronomické zážitky a spoločné chvíle s rodinou. Prevedieme vás najnovšími trendmi a inováciami v oblasti materiálov a dizajnu. Prečítajte si viac aj o trende tzv. skrytých kuchýň, teda mechanizmov, ktoré umožnia jednoduchým pohybom ukryť celú kuchynskú linku.

 

Tema Kuchyne

 

V rubrike Trendy sa môžete inšpirovať originálnym textilom, ktorý do interiéru vnesie mäkkosť a pohodlie.

 

Trendy textil

 

V rubrike Osobnosti predstavíme tvorbu Viliama Chleba, ktorý sa podpísal pod viaceré dizajnové nábytkové ikony. V rubrike Reportáž prinášame pohľad do interiéru bratislavského bytu, ktorý vznikol pod taktovkou Romi Klimekovej a je tak trochu Slovenskom a tak trochu aj Škandináviou.

 

 

Sekcia Exteriér sa nesie v znamení príprav na jar – vybrali sme pre vás niekoľko zaujímavých noviniek pre váš balkón, terasu alebo záhradu. Vytvorte si exteriér plný zaujímavých dizajnových kúskov.

 

Exterie Trendy

 

 

Ušetrite vďaka veľkoformátovým materiálom. Ako? O tom hovoria odborníci v sekcii Stavebníctvo v našej hlavnej téme. Okrem toho poradíme, ako sa zorientovať v množstve informácií o grantoch a dotáciách na bývanie, pozreli sme sa aj na bývanie plné umenia, byt so zaujímavými farebnými akcentmi v srdci Neapola alebo rodinný dom, ktorý vznikol na princípoch tradičnej chaty.

 

Reportaz dom tradicia

 

V rubrike Rozhovor Peter Kuklica hovorí aj o tom, aký unikátny projekt vznikne v Trnave, prečo majú brownfieldy obrovský potenciál a aké chyby najčastejšie robíme pri zariaďovaní našich interiérov.

 

 

Trnava vizualizacia Peter Kuklica architekt Kuklica Smerek office

 

 

Objednajte si predplatné magazínu SaB na celý rok 2024 len za 16,90 eura:

 

 

SAB predplatne

 

Pin It