hobbytec showroom5

Foto: Hobbytec

 

Hovorí sa, že je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Firma Hobbytec od marca ponúka možnosť vyskúšať si pergoly, prístrešky či zimné záhrady v novom bratislavskom showroome. A pre zákazníkov si pripravila aj jedno prekvapenie.

 

Nová adresa pre všetkých záujemcov znie: Československých tankistov 1, Záhorská Bystrica. Práve tu sa od začiatku februára nachádza kamenný showroom, v ktorom nájdete najpredávanejšie produkty firmy Hobbytec: hliníkové prístrešky pre auto japonského výrobcu SANKYO v dvoch rozmeroch a dvoch najpredávanejších typoch či hliníkovú pergolu kotvenú o dom v porovnaní s hliníkovou pergolou, ktorá je samonosná, respektíve voľne stojaca. Návštevníci nových priestorov si tiež budú môcť pozrieť hliníkový prístrešok pre auto vlastnej výroby so sedlovou strechou a jeden z top bestsellerov: zimnú záhradu s celoročným využitím a posuvnými segmentmi.

 

hobbytec showroom

Foto: Hobbytec

 

Showroom plný bestsellerov aj technických detailov

„Po showroome v Bratislave bol obrovský dopyt. Zákazníkov často nezaujíma len naoko krásny produkt, ale predovšetkým jeho technické vlastnosti, ktoré si môžu dôkladne prejsť s obchodníkmi práve na showroome,“ vysvetľuje PhDr. Matúš Manik, konateľ firmy Hobbytec Slovensko.

Práve tí, ktorí sa zaujímajú o technické detaily, v showroome nájdu aj prierezy profilov a pestrú farebnú škálu skla a polykarbonátu. Všetko prezentované a vysvetlené do najmenších detailov.

 

hobbytec showroom

Foto: Hobbytec

 

Skúsení odborníci sú pripravení pomôcť a poradiť s otázkami. Medzi tie najčastejšie patrí napríklad tá, ako je odvedená voda. „Náš produkt ma integrovaný odtok vody, ktorý vieme zákazníkovi prispôsobiť podľa predstáv,“ približuje konateľ firmy. Ďalšia častá téma je doslova horúca: ako je to s vykurovaním v zimnej záhrade? „Vykurovanie a zimné záhrady sú ideálnou kombináciou. V dnešnej uponáhľanej dobe človek málokedy myslí aj na svoje psychické zdravie, preto je dokonalý pocit sedieť v zimnej záhrade s čajom v ruke a zapnutým ohrievačom – plynovým či elektrickým – a sledovať zasneženú prírodu alebo čaro vlastnej záhrady v zime,“ hovorí PhDr. Matúš Manik.

 

hobbytec showroom7

Foto: Hobbytec

 

Novinka: mobilný showroom príde až k vám

Pre ešte väčšie pohodlie zákazníkov si v Hobbytecu pripravili ďalšiu veľkú novinku: mobilný showroom. „Zákazníkom, ktorí majú radi pohodlie domova, vieme vyhovieť a prísť priamo domov s naším mobilným showroomom, v ktorom nájdu pergolu a zimnú záhradu. Môžu si tak vyskúšať funkčnosť posuvných segmentov, alebo otváranie dvier,“ dodáva PhDr. Matúš Manik.

 

hobbytec showroom pojazdny showroom

Foto: Hobbytec

 

Ak je všetko zlé na niečo dobré, tak v prípade Hobbytecu priniesla pandémia koronavírusu nutnosť zaoberať sa ďalšími inováciami, a práve mobilný showroom je jednou z nich. „Chceme byť k dispozícii zákazníkom v rôznych regiónoch Slovenska, nielen v Bratislave a v Prešove. Hoci nás doba koronavírusu naučila prispôsobiť sa novým podmienkam, a teda objednávať veci cez eshop, resp. na diaľku, stále sú veci, ktoré je lepšie vidieť naživo. Preto sme chceli zákazníkom dopriať viac pohodlia,“ prízvukuje konateľ firmy Hobbytec Slovensko.

Nezáleží teda na tom, či ste z Prešova alebo Záhorskej Bystrice – Hobbytec je vďaka svojim novým showroomom doslova „za rohom“. A je tou najlepšou adresou, na ktorej sa dozviete všetko podstatné o vašej budúcej pergole, zimnej záhrade či prístrešku pre auto.

Čerešničkou na torte v prípade tejto firmy je jej vlastná výroba, takže zákazníci sa môžu spoľahnúť, že tieto produkty naozaj hrdo nesú visačku „Vyrobené na Slovensku“. A od februára 2022 sa o tom môžu presvedčiť aj na vlastné oči.

www.hobbytec.sk

Pin It