08 GARAGE

Chladné dni sa nezadržateľne blížia, preto skôr, než využijete svoje obľúbené záhradné náradie na dôkladné zazimovanie záhrady, mali by ste mu urobiť miesto a poriadok v garáži. Je to otázka vašej bezpečnosti, aby ste v nečakanej chvíli nestúpili na hrable, nezakopli o vedro alebo sa nezranili záhradnými nožnicami, a tiež životnosti vášho inventára.

 

Ako to však zvládnuť, keď usporiadanie všetkých dôležitých nástrojov a doplnkov, ktoré nemôžete odkladať v dome, je náročnou a zároveň dôležitou úlohou?

My vám poradíme a na usporiadanie celej garáže moderné paletové kovové regály od Majster Regál predstavíme.

 

Ergonomický priestor potrebujú aj vaše pomôcky

Napriek dobrému spánku, sa energia z nášho tela veľmi často vytratí rýchlejšie ako pena v kúpeli. Dôvodov je samozrejme niekoľko. Veľmi veľa však robia okolité podmienky a zariadenie priestoru, v ktorom trávime svoj voľný aj pracovný čas.

Veľmi podobne sú na tom aj rôzne nástroje, pomocou ktorých si mnohé činnosti a život zľahčujeme a skladujeme ich na jednom mieste v garáži. V priestore, ktoré primárne slúži ako prístrešie pre automobil, sa zrazu ocitá celý inventár domu. Ten vplyvom nesprávnych podmienok skladovania trpí a stráca na svojej kvalite i funkčnosti.

Vytvoriť v tomto chaose poriadok, je pre mnohých majiteľov náročný rébus, ktorý sa dá ale veľmi jednoducho a najmä s pomocou odolných paletových kovových regálov vyriešiť. Aj s ich výhodnými parametrami môžete vytvoriť ergonomický priestor pre všetky potrebné pomôcky.

 

INDUSTRY

 

Na vytvorenie organizovaného priestoru v garáži vám stačia regály

Oceníte ich vo viacerých prípadoch. Tak napríklad, pri skladovaní pneumatík.

Žiadna garáž predsa nie je kompletná bez kolies, na každého majiteľa auta tu čakajú minimálne 4 kusy na jednu sezónu. Každá má svoju špecifickú hmotnosť aj veľkosť, ktorá môže zabrať v malom priestore pomerne veľký priestor.

Nehovoriac o tom, že pneumatiky bez diskov sa pri nesprávnom uskladnení rýchlo deformujú a neposkytujú potom autu na vozovke potrebný efekt. To všetko môžete s paletovými regálmi veľmi jednoducho vyriešiť. Nielen samotné regály, ale aj jednotlivé police sú dostatočne veľké a pripravené uniesť až 800 kg.

Ani záhradné náradie, rôzne ťažké kovové súčiastky a plné krabice (ne)potrebných vecí nie sú ľahké a malé. Nájsť im miesto na polici v kovovom regáli však nie je najmenší problém. A nemusíte mať pritom strach o údržbu tohto skladového riešenia, pretože kovové regály majú špeciálnu povrchovú úpravu, ktorá sa nebojí korózie, vody ani žiadneho veľkého znečistenia.

Tak to vyskúšajte a priestor garáže, skladu alebo komory s kovovými regálmi konečne naplno využívajte.

 

Zdroj obrázka: www.majster-regal.sk

 

Pin It