aquatherm 1

Foto: Aquatherm Praha

 

Najväčšia prehliadka technického zariadenia budov sa bude konať od 5. do 8. marca 2024 na pražskom výstavisku PVA EXPO PRAHA Letňany. Mediálnym partnerom podujatia je aj naše vydavateľstvo MEDIA/ST. 

 

Dotačné programy, oživenie hypotekárneho trhu, novinky naprieč odborom technického zariadenia budov. To všetko prispieva k veľmi silnému obsadeniu tradičného veľtrhu vykurovania, vzduchotechniky, chladenia, merania a regulácie, zdravotechniky a sanity Aquatherm Praha 2024. Po dvoch rokoch sa na letňanskom výstavisku predstavia nielen špičky v odbore, ale aj veľké množstvo nových alebo zahraničných firiem. Návštevníci sa môžu tešiť na viac ako 180 firiem a naozaj pestrý sprievodný program ako pre odbornú, tak širokú verejnosť.

Predstaví sa svetová špička 

Medzi vystavovateľmi sa po dlhšej odmlke opäť predstaví Panasonic Marketing Europe GmbH, LG Electronics. Oblasť fotovoltaiky budú prezentovať značky SolidSun s.r.o., E.ON Energie a.s., S-Power Energies, s.r.o, SOMI Applications and Services s.r.o., GBC Solino s.r.o. S krásnym dizajnom do kúpeľní budú návštevníkov očarovať firmy Grohe SR s.r.o., LAUFEN CZ s.r.o. A nesmieme zabudnúť na tepelné čerpadlá, tých bude tento rok naozaj nepreberné množstvo, napríklad na stánkoch firiem Acond, Bosch, Brilon, Buderus, Haier, Hisencia, iDM, IVT, LG, Master Therm, Mitsubishi Electric, Nibe, Nord, Panasonic, Samsung, Sinclair, Vaillant, Viessmann, Wolf.

Spoločnou témou všetkých vystavovateľov však zostáva osobný kontakt, možnosť získať spätnú väzbu od návštevníkov, ale hlavne možnosť návštevníkom poradiť a pomôcť im sa zorientovať vo všetkých trendoch a legislatívnych požiadavkách nielen na novostavby.

Technológia pre udržateľnú budúcnosť

Sprievodný program bude prebiehať po všetky štyri dni vo všetkých sálach výstaviska vo vstupných halách VHII a VHIII. Nosný program na tému Technológia pre udržateľnú budúcnosť sa bude odohrávať už tradične pod patronátom Ing. Dagmar Kopačkovej, riaditeľky portálov tzb-info.cz a estva.cz. Na tému technických izolácií usporiada seminár spoločnosť AZ FLEX a.s. V priebehu seminára budú mať účastníci možnosť individuálnych konzultácií so zástupcami usporiadateľskej firmy a so zástupcami zúčastnených výrobcov. Budúcnosť tepelných čerpadiel bude témou odbornej konferencie, ktorú organizuje Zväz chladiacej a klimatizačnej techniky. Ten sa prvýkrát predstaví aj na výstavnej ploche av hale 2 tak budete môcť navštíviť aj ich školiace strediská. A už tradične sa počas veľtrhu bude v spolupráci so Zväzom miest a obcí SR konať Deň starostov. Prelínanie biznisovej a štátnej sféry je počas veľtrhu viac než žiaduce. Všetky semináre a konferencie sú otvorené verejnosti

Najlepšia voľba pre vykurovanie

Domáce drevo - múdra voľba pre vykurovanie je ústrednou témou prezentácie firiem združených pod Klastrom Česká peleta, ktorý sa bude prezentovať v hale 5. Novo sa na veľtrhu predstaví sekcia Vstavania do dodávok a úžitkových vozidiel venovaná najmä návštevníkom z radov montážnych a servisných firiem. Usporiadatelia veľtrhu sa v spolupráci s garantom sprievodného programu, Ing. Dagmar Kopačkovú, tiež zamerali na učňovské školstvo, ktoré tu dostane priestor nielen prostredníctvom súťaže učňov. A v rámci vysokých škôl sa opäť pod patronátom prof. Ing. Karla Kabeleho, CSc. sa na výstavnej ploche predstaví aj ČVUT Praha s nepreberným množstvom nových ukážok prác.

Registrácia návštevníkov na webe už dnes

Pestrá, a pritom ucelená prehliadka vystavovateľov, bohatý sprievodný program a nespočetné množstvo užitočných informácií a podnetov, to všetko je Aquatherm Praha 2024. Nezabudnite sa registrovať pre vstupenku zadarmo na webovej strane veľtrhu a sledujte aktuálny prehľad sprievodného programu.

Pin It